Kuvia vuoden 2015 Päätaloviikolta

Kallioniemessä järjestettiin perinnetyönäytöksiä Päätaloviikolla 2015. Saunan ja aitan kattojen päreet uusittiin ja kaikki halukkaat pääsisvät kokeilemaan vanhoja taitojaan tai oppimaan uutta.(kuvat Aini Vääräniemi ja Anne Hoikkala))

Karpalotaahkuri on Kallen kirjoista tuttua syötävää. Lahtelan emäntähän tarjosi taahkuria omalla lusikallaan Kallelle, joka oli taas kerran piipahtanut ilman lupaa Lahtelan pirttiin. Jokijärven kyläseuran Kaisa Karjalainen ja Salme Koskelo maistattivat erilaisia marjatahkureita Kallioniemen uudessa pirtissä. Innokkaita maistajia riitti ja taisipa moni viedä tämän terveellisen välipalan ohjeen kotiinkin. (kuva Anne Hoikkala)

Flikat pyörähtivat Kallioniemen kartanolla vauhdikkaan viikon päätteeksi.(kuva Anne Hoikkala)

Kulttuurikierros Kalle Päätalon rakennuskohteisiin herätti mielenkiintoa Päätaloviikolla. Oppaana Aini Vääräniemen kanssa oli muurari Veijo Jussila, joka oli ollut muuraamassa mm. Inkeen koulua.(Kuva Aini Vääräniemi)

Kenttäratakierros on joka vuosi suosittu retki. Tässä kuva Metsäkylän Kentästä.(kuva Aini Vääräniemi)

Kallioniemessä järjestettiin perinteiset seurat. Tupa täyttyi seuravieraista.(kuva Aini Vääräniemi)

Pyörähtipä joukossa hyvin aidon tuntuinen satusetäkin selvittämässä pokloomejaan. Ismo Määttä oli vauhdissa ja hauskutti kuulijoitaan.(kuva Aini Vääräniemi)