Päätaloviikko 2020 linkkejä

Vuoden 2019 toimintakertomus

Lukaisehan läpi seuran toimintakertomus, niin tiedät, mihin kaikkeen jäsenmaksutuloja ja avustuksia käytetään. Erityisesti kiinnittää huomiota se, että jopa 95 vuoden 2019 aikana jäseneksi hakeutunutta on jättänyt maksamatta tuon kaksikymppisen. Se tarkoittaa mm. sitä, että lehtipaketti ei ole kolahtanut tänä vuonna postiluukusta näille henkilöille. Se tarkoittaa myös sitä, että 1900€ jäsenmaksutuloja on jäänyt saamatta.

Uutta!

Vieraile Kallen työhuoneessa ja lapsuuskodissa uudella tavalla!

Kallioniemessä voi kokeilla mobiiliopastusta. EU:n maaseuturahaston tukema Tarinasoitin- hanke on tuottanut Koillismaan Leaderin rahoituksella ensimmäisen version mobiiliopastuksesta. Tätä varten Kallioniemessä on ollut kaksi iPadia, joilla on voinut avata Tarinasoitin- ohjelman ja saada sen avulla omatoimisen opastuksen omaan tahtiin Kallioniemen ja myös Päätalokeskuksen kohteissa. Hanketta ovat olleet toteuttamassa Aini Vääräniemi ja Jorma Räisänen.

Tuotokseen voi käydä tutustumassa osoitteessa http://tarinasoitin.fi/kallepaatalo.